Tema & skräddarsydda resor

Fotor0527142645

 

Specialbeställ din resa till Kina, eller resten av världen hos Euroresor!

Vår inställning är att ingenting är omöjligt! Vi får ofta  förvånade och positiva kommentarer från grupper som fått sina resor genom oss: ”Dom sa att det inte går att ordna” och liknande kommentarer.

Vi ser eventuella problem som en utmaning och inte som hinder. Därför spar vi ingen möda när det gäller att hitta passande lösningar för dig som kund.

Vi arrangerar skräddarsydda resor för företag, organisationer, föreningar, studenter, enskilda, eller bara reselystna vänner som vill uppleva något alldeles speciellt.

Förutom dessa skräddarsydda resor arrangerar vi även ett stort antal temaresor som exempelvis Golf. Dykning, Bridge, Hälsotema, Qigong, Fengshui, antikviteter, Teknik, Formel 1, Mässresor, Shopping, Musik, dans, Fotboll och andra sportevenemang etc.

Vi arrangerar temaresor och skräddarsydda resor till hela världen – bland annat resor till Kina , Sydafrika och Sydamerika.

Vår ambition är att alltid kunna erbjuda det där lilla extra… i fråga om service, kvalité och kunnande. Ytterligare en fördel: Vi ger alltid mest för pengarna! Genom att skära bort onödiga kostnader så som mellanhänder kan vi erbjuda bättre kvalitet till bättre priser.

Har du några specialkunskaper? Särskilda intressen? Eller känner du någon annan som skulle vara intressant för oss? – Tveka inte att ta kontakt! Det kan vara starten till ännu en specialresa med Euroresor!