Försäkringar

Kontakta oss om du behöver reseförsäkring eller avbeställningsskydd. Avbeställningsskydd skyddar dig för oväntade tråkiga händelser innan avresan, som gör att man inte kan resa. Man kan då ha rätt att få tillbaka den summa som man enligt Svenska Resebyråföreningens Resevillkor, samt Kompletterande villkor, annars måste stå för själv.

När resan väl har påbörjats, dvs i samma stund som man stänger dörren till sitt hem för att bege sig mot flygplatsen, bör man ha en bra Reseförsäkring som gäller under hela resan. Många av de försäkringar som florerar på marknaden innehåller mängder med undantag och självrisker. Därför är det så att de allra flesta händelser som svenska resenärer råkar ut för äts upp av dyra självrisker och blir ett nollsummespel. Men för den som har en hemförsäkring i botten och kompletterar med vår reseförsäkring genom Europeiska, så ges ett utomordentligt gott skydd.

erv
Vi samarbetar med Europeiska Reseförsäkringar.

 

solid
samt med Solid försäkringar.

 

Kontakta oss för information om avbeställningsskydd, fullständig reseförsäkring eller kompletteringsförsäkring till din ordinarie reseförsäkring.

Har du redan bokat en resa genom Euro Resor är det viktigt att du beställer ditt avbeställningsskydd i samband med att resan bokas (kan ev. kompletteras inom någon/några dagar efter bokning).