Tillägg och rabatter

Här förklaras mer ingående vad som gäller för våra tillägg och rabatter. Eventuella avvikelser anges vid respektive resa.

Tillägg för individuella resenärer

För alla ordinarie paketresor gäller priserna för grupper om minst 10 deltagare, se ”Alla resor och priser”. Mot tillägg för extrakostnader kan vi garantera att inte ställa in en resa.

Tillägget vid 2-5p i Peking är för Utflyktsdagarna med chaufför och svensktalande guide 380kr/dag, med chaufför och engelsktalande guide 290 kr/dag.
Tillägget vid 6-9p i Peking är för Utflyktsdagarna med chaufför och svensktalande guide 170 kr/dag, med chaufför och engelsktalande guide 95 kr/dag.

Flygtransfer

Transfer till och från flygplatsen ingår ej på destinationen ifall gruppantalet ej uppnått 10 personer – om inte annat anges.

Visumhantering

Nya visumregler till Kina innebär att från och med 1 mars 2018 kommer visumkostnad ej att inkluderas i våra Kinaresor.  Vi kommer dock fortsättningsvis att bistå med visumansökan och i de fall kunden så önskar, även att ombesörja inbjudan, hjälp med ifyllandet etc mot tillägg för visumkostnad och hantering.

Barnrabatt 30%

Gäller för barn i åldern 2-12 (till och med  11 år) som reser med två, fullt betalande, vuxna samt delar säng med vuxen. För extrabädd tillkommer visst tillägg, se nedan.

Barnrabatt 20% (Extrabädd)

Gäller för barn i åldern 2-12 (till och med  11 år) som sover i extrabädd och reser med två, fullt betalade, vuxna. Kan ej tillämpas på enkelrum!

Förlängning av resa

Du kan, i samband med att du bokar din resa, välja att stanna några extra dagar. Kostnad per natt tillkommer på det ordinarie priset. Eventuell transfer till flyg tillkommer på priset.

Dricks

Dricks till hotell – & restaurangpersonal etc. samt andra personliga kostnader som souvenirer etc. ingår ej i resepriset.

Reguljärt flyg

För samtliga flygresor ingår flygstol i turistklass. Vill du resa i annan klass ber vi dig att kontakta oss.

Försäkring

Vi rekommenderar våra kunder att se över sitt försäkringsskydd i god tid före avresa.