Ord från våra kunder

ord från våra kunder

Ord från våra kunder om deras upplevelse att resa med oss

Våra Kinaresenärer är mest nöjda! Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av den snabbt ökande skaran av resenärer som hittills valt att upptäcka Kina och andra destinationer med oss. Nedan låter vi några komma till tals i: Ord från våra kunder. Vår ambition är inte att bli störst – men vi vill alltid vara bäst. Därför slår vi oss inte till ro med redan uppnådda framgångar. Vi utvecklar ständigt nya Program, med spännande nya resmål. Vi utvecklar och förbättrar även i befintliga Reseprogram. Vi vill försäkra oss om att din totalupplevelse av resan blir bästa möjliga. Fråga våra kunder – om du fortfarande tvekar. Fråga dem!

Ord från våra kunder:

Hej Rolf, TACK för en fantastisk Kina resa som vi fick uppleva här i september. Jag undrar om du kommer att skicka ut någon enkät till oss att besvara?
Skicka gärna en enkät annars kan jag vid tillfälle skriva ihop några kommentarer om resan. Det finns kanske någon hemsida där vi även kan lägga in några trevliga kommentarer om det fantastiska vi fick uppleva. Hälsn Margareta och Göran , Ljungaverk

Ulla från Ånge:
Hasse o. jag tackar för en perfekt arrangerad resa till Kina, otroligt att få uppleva så mycket på 10 dagar o. våra trevliga reseledare Frank som var mycket påläst o. berättade om Kinas historia o. David som tillkom på utfärden till Anguo o Baoding o. berättade om landsbygden o. odlingarna av bl.a. alla örter o. medicinalväxter som extra bonus blev bekantskapen med alla trevliga människor i vår lilla grupp. En resa att minnas resten av livet. MVH. Ulla o. Hasse Backlund, Ånge.

Hej alla.
Åter i Kungsbacka efter en helt underbar resa med otroligt bra guider. Inga som helst problem under resan. Helt makalös utveckling i Kina på de 19 år sedan jag var där senast. Tack för resan i Maglevtåget en fantastik teknikupplevelse.
Med vänlig hälsning
Göran

Mahbod skriver:
2015-10-05 kl. 21:50
Vi hade en mycket rolig och bra resa till Kina. Alla guider var super bra och engagerade sig helt i programmet.

Tack för det,

/Mahbod från Stockholm, Peking Xian Shanghai, maj 2015

Christer Johansson, Mullsjö (VM-resa) skriver:
2015-09-24 kl. 13:28
Hej Rolf!Tack för en helt suverän resa! Vår guide David var mycket bra Kunde nog inta haft bättre,kunnig och hjälpsam. Han hjälpte mig direkt med biljetterna till friidrotten så det gick smidigt. Vädret har vart 35 grader och solsken hela tiden och luften hade visst vart den bästa på länge:Trafiken var reglerad och 2000 fabriker stängda på grund av vm och den stora militärparaden som äger rum i början av september.p g a det fick vi inte gå in i den förbjudna staden men då åkte vi till parken och tornet som ligger norr om den så vi fick se den ovanifrån plus platsen för mittpunkten av Peking.Hotellet var jättebra bra sängar och god frukost.Maten vi har ätit har också vart jättegott. Allt som allt högsta betyg på resan! Mvh Christer Johansson. Mullsjö

Kerstin Celander skriver:
2014-03-04 kl. 18:03
Skånehälsningar,
Vi har precis kommit hem från vår resa, Peking-Xian-Shanghai. Vårt sällskap på fem personer
(mellan 14-60 år) är alla SUPERNÖJDA. Resan var otroligt välorganiserad och fullspäckad av upplevelser både dag- och kvällstid. Det var intensiva dagar MEN vi skulle absolut inte velat vara utan något.Hotellen var MYCKET bra och maten var både spännande och god. Sist men inte minst
guiderna var OUTSTANDING.
Tack för en underbar resa. Vi kommer att varmt rekommendera EURORESOR till andra som ska åka till Kina framöver.

Kell skriver:
2014-03-04 kl. 14:10
Har åkt med er till Peking, även anlitat er för andra flygresor till bl. Asien. Alltid bra service och det ni lovar står ni för. Dessutom är ni kunnig på att ge rätt och bra information, har fantastiskt kunniga och trevliga guider. Ska ni åka österut så kan jag varmt rekommendera Euroresor. För mig och min familj var valet av resebyrå rätt och blir så för nästa, nästa, nästa resa osv.

Johanna Milsten skriver:
2013-08-15 kl. 15:04
Hej!
Måste bara få säga ”Stor tack” för vår resa till Kina!
Vi har haft det superbra!
Varmt +40 grader när vi besteg Kinesiska muren, många intryck och upplevelser som inte går att beskriva i ord!
Guiderna var ”outstanding”, trevliga, glada, tog mycket väl hand om oss och gjorde resan jättebra för oss alla fyra – en extra stjärna till dem alla tre!
Hotellen fungerade jättebra, maten likaså och alla utflykter som var inkluderade i vårt ”schema”!
Väl i Shanghai for vi upp i TV- tornet vilket var värt varenda peng!
Det är många frågor som man funderar över när man ska resa till Kina och framförallt med barn, men våra barn (12, 15 år)tyckte resan var superbra både med upplägg och sevärdheter och kände sig som ”Hollywood- stjärnor” då många kineser ville komma fram och ta kort på dem…☺
Jag kan varmt rekommendera Er!
Tack än en gång för all hjälp så att vi kunde genomföra vår resa!
Ha det gott!

/Mvh Fam Milsten

Maria Westlund skriver:
2013-06-10 kl. 10:25
Från Mora

Vi åkte Peking-Xian-Shanghai och det var en helt fantastisk resa. vi har rest en del men aldrig varit med om en så välorganiserad resa. Bra hotell vart vi än kom. Guider som var mycket kunniga. Fina restauranger. Man kan inte annat än vara nöjd. Å så mycket för pengarna. Man kan bara rekommendera er på varmaste till andra som tänker åka till Kina.

Maria Westlund

Henric Öberg & Britt Uggla skriver:
2013-06-05 kl. 10:20
Hälsningar från Gävle!

Vi har haft en kanonresa. Fina Guider, fina upplevelser. Tack Euroresor!

Henric Öberg
Britt Uggla

Bosse och Kit skriver:
2013-05-31 kl. 11:48
”Resan blev mycket lyckad, tack vare dels en suverän och trevlig guide i Beijing dels utmärkt hotell i Yalong Bay. Hotellet i Beijing var också mycket bra, särskilt intressant var det att hålla koll på centralstationen tvärs över gatan. Tunnelbanan var en stor överraskning. Även när vi var ensamma efter att ha varit i Hainan så snurrade vi runt hela Beijing snabbt o effktivt. En stor fördel var att hotellet låg mycket nära en tunnelbanenedgång.

Vi kan verkligen rekommendera arrangemangen, hotell, teater, mat,utflykter och sist men inte minst, guiden FRANK.

5 reaktioner på ”Ord från våra kunder”

 1. Kerstin Celander

  Tack EURO RESOR, ni gjorde det igen!
  Inför vår andra resa med Euro resor lämnade vi önskemål om vilka platser vi ville besöka.
  Vi valde Hong Kong, Guangzhou, Yangchun och Guilin.
  Ni ”satte ihop” en komplett resa (flyg,hotell,inrikes resor med bil och tåg,utflykter samt guider).
  Denna resa blev bättre än vi någonsin kunnat drömma om. TACK ROLF!!

  Vi vill varmt rekommendera EURO RESOR till alla och vi kommer naturligtvis att resa med er igen.

  MVH
  Kerstin, Lars, My, Eva och Andreas

 2. Maria Westlund

  Från Mora

  Vi åkte Peking-Xian-Shanghai och det var en helt fantastisk resa. vi har rest en del men aldrig varit med om en så välorganiserad resa. Bra hotell vart vi än kom. Guider som var mycket kunniga. Fina restauranger. Man kan inte annat än vara nöjd. Å så mycket för pengarna. Man kan bara rekommendera er på varmaste till andra som tänker åka till Kina.

  Maria Westlund

 3. …var alla väldigt nöjda med resan och flera konstaterade att det måste vara en förlustresa för dig och att det var storslaget att resan genomfördes ändå med bara 13 deltagare. Många pratade också om att det var märkligt att du kunde ha så lågt pris på resan när de såg vilken mat de fick och vilka hotell vi bodde på och ibland såg de också priserna på utflykterna som ingick

 4. Inga Fremling

  Med EuroResor till Peking va en otrolig upplevelse. Vår guid Frank va påläst o otroligt engagerad. Hela upplägget va fantastisk. Hotellet perfekt med mycket bra läge och god service. Tack EuroResor

 5. Carina o Bengt i Rabbalshede

  Vår resa till Kina 20/4 2011. Vill bara berömma Er för enormt bra upplägg på resan till peking-Xian-Shanghai. Stort plus till guiderna .Den här resan kommer vi inte att glömma i första taget!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *